Ohita navigointi

Aloitin tänään päiväni pelastamalla oravan. Aamulla (köh, päivällä) kun heräsin kävin katsahtamassa takapihalle ja takapihan oven vieressä istui naapurin mustavalkoinen kissa. Tunsin voimakkaita vierotusoireita kissoista joten avasin oven ja menin silittämään sitä. Ihmettelin kun hetken kuluttua kissa alkoi sohia tassuillaan oven edessä olevaa puista koroketta. Ihmettelin että hiirikö siellä on ja nostin kynnysmattoa. Ei ollutkaan hiiri, vaan puusäleikön alta paljastui aikaisemminkin takapihallamme vieraillut pieni ja söpö orava. Kissa oli ollut vaanimassa sitä. Tein paniikkiratkaisun ja heitin kissan sisälle ja paiskasin oven kiinni. Kissa oli ihan hämillään ja kynsi ovea. Päästin sen etuovesta ulos ja syöksyin takaisin häätämään oravan äkkiä pois takapihaltamme ettei kissa saisi sitä kiinni. Nimesimme Matin kanssa oravan Taalasmaaksi, kissa puolestaan saa luvan olla Transfer. To be continued.

Viime viikonlopun hengailin taas Jyväskylässä. Näin kavereita ja ajelin ympäriinsä. Sunnuntaina pidin Bronxilla lyhyehkön luennon huumeista ja maailmankaupasta. En onneksi yleensä jännitä esiintymistä, mutta luennointitaidoissa oli vielä parantamisen varaa.

Eilen oli tämän lukukauden toiseksi viimeinen tentti, aiheena kirjanpito. Säälin suuresti ihmisiä jotka ovat ammatiltaan kirjanpitäjiä, mahtaa olla tappavan tylsää. Enää jäljellä matikka ja sitten on tämän kevään osalta koulu ohi, paitsi jos onnistun failaamaan jonkun tentin. Sehän vasta harmittaisikin.

Sain eilen illalla järjettömän koodauskohtauksen. Huomasin, etten hallitse xhtml:n ja css:n perusteitakaan enää kunnolla, joten aloin raivokkaasti naputella koodia jossa ei ollut mitään järkeä eikä se todennäköisesti tulisi olemaan validiakaan. Turhauduin suuresti (kuten aina) huomatessani, etten osaa tehdä kaikkea mitä haluaisin, kuten käyttää jQueryä. Toivottavasti samanlainen innokkuus säilyisi, koska päätin kuitenkin suuntautua digimediaan.

Seuraava kappale tulee käsittelemään aihetta ”anime”, joten herkkänahkaisimmat voivat jättää lukematta. Tässä samalla tunnustan siis katsovani animea jonkin verran, nykyään melko pieniä määriä ja hyvin valikoivasti (I’m not an addict!). Tällä hetkellä meillä on Matin kanssa projektina katsoa sarjaa nimeltä Monster. Itse aloin katsoa kyseistä sarjaa jo ajat sitten, mutta aloitin alusta pari viikkoa sitten. Juuri Monsterin tyylinen anime on sellaista, jota katsoo suurella riemulla.

Paljon on myös elokuvia, joita pitäisi saada katsotuksi. Kesällä siis tuskin tulee olemaan tylsää, vaikka työttömänä olisikin.

Advertisement

One Comment

    • kati
    • Posted 15 toukokuun, 2008 at 9:07 pm
    • Permalink

    aaawww, oravan pelastamassa! hyvä minna! 😀 kiva kuulla, että sullekin koulut kohta loppuu. mulla on jo tylsää kun ei oo tekemistä. *lol* ja nyt jo tiedoksi.. mun läksiäiset.. 5.6. täällä grillillä. tervetuloa. 😀


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: