Ohita navigointi

Elämässäni on tapahtunut Muutos. Tein lähes radikaalin reviirinvaihdoksen ja siirryin metsästä askeleen kohti sivistystä. Valloitimme Matin kanssa itsellemme sotahuutojen kera oman, yhteisen Kodin. Tässäkin kohtaa joutuu käyttämään Kodista isoa alkukirjainta, koska kodilla ja Kodilla on merkityksellinen ero. Tämä tukikohtamme tuntui ensi minuuteista lähtien niin Kodilta, ettei mitään rajaa. Holvastin koti oli vain turvallinen asustelupaikka, jossa ei oikeastaan koskaan ollut sellaista oikean Kodin tunnetta. Tässä muutamia faktoja teille Kodistamme:

  • 44m2
  • vuokra 518€ + 20€ vesi per pää
  • pohjakerros, meillä on oma sisäänkäynti
  • pieni tiskikone
  • keskellä makuuhuonetta on pylväs, sillä on varmasti jokin hyvin universaali ja syvällinen merkitys
  • suihku ja vessa sijaitsevat eri paikoissa
  • vessasta pääsee rappukäytävään (toissapäivänä joku yritti kyseisestä ovesta sisään ollessani vessassa, sain melkein sydärin)
  • vessan ovessa on haka, niin kuin ulkohuusseissa, ripaus maalaisromantiikkaa siis
  • makuuhuoneessa ei ole ikkunoita
  • kaikkia asioita hoitaa kasa Jouko-nimisiä ihmisiä

Kaikki pikkuseikat, joita jotkut voisivat pitää vikoina, ovat minun mielestäni vain Kotimme persoonallisia piirteitä.

Muutto sujui sinänsä melko kivuttomasti. Matkustimme ensin Jyväskylään ja viihdyttävän viikonlopun jälkeen ajoimme uskollisella ratsullani takaisin Tampereella. Perjantaina saimme vietyä kahdestaan jo osan tavaroista (kiitos minun autoni), lauantaina karvatoverit Maria ja Ismo liittyivät muuttojengiin. Fiiliksiä latisti hieman entinen vuokranantaja, jonka harmittoman ulkokuoren alta kuoriutui Megabitch. Tämä Megatronin sukulainen väitti sieraimet savuten, ettei meidän loppusiivouksemme ollut kelvollinen, niinpä hänellä on oikeus ottaa osuutensa meidän takuuvuokrasta.

Työttömän kesä on rahaton mutta vapaa. Ainaisten koulukiireiden jälkeen tuntuu äärettömän vapauttavalta olla ja mennä miten huvittaa sekä nukkua pitkään. Siltikin edelleen omatunto kolkuttaa, haukkuu laiskaksi ja käskee hankkia töitä. Jospa sitä vaikka heinäkuuksi.

Viikonloppuna olisi luvassa festarivastaavan hommia Sauna Open Airissa. Hieman meinaa ketuttaa, ahdistaa ja ”emmääjaksaeihuvita”. Tekohymy vaan leveästi korviin saakka ja se positiivinen asenne täytyy repiä sieltä ja syvältä. Hyvä porukka kuitenkin lähdössä mukaan ja sääkin taitaa olla suotuisa. Kaikki menee varmasti hyvin kun on Kesä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: