Ohita navigointi

Tuntuupas mukavalta aloittaa päivä soittelemalla entiselle vuokranantajalle ja kyselemällä miksi minulta ollaan taas viemässä rahaa. Tällä kertaa ymmärsimme toisiamme ja jouduin myöntämään vuokranantajan olevan oikeassa, vaikka periaatteessa minun ei kuuluisikaan maksaa korvauksia raavitusta takapihan ovesta. Oikein viihdyttävää säätämistä. Loppusiivouksesta minua ei näköjään kuitenkaan veloiteta, joten on tässä jotain positiivistakin.

Sauna Open Air meni myöskin aluksi täysin säätämiseksi. Kesti kaksi tuntia saada edes teltta alueelle. Ensin kaikki tuntui sujuvan hyvin; saatiin vietyä auto myyjäparkkiin ongelmitta ja lähdimme sitten hakemaan lippuja kaikille työntekijöille. Olimme siis tässä vaiheessa jo kerran käyneet festarialueen sisällä sekä alueella, jonne pääsevät vain työntekijät/myyjät. Infosta meille annettiin yhden päivän media/vip liput, joilla ei pääse enää takaisin alueelle jos sieltä kerran poistuu. Lisäksi jouduimme odottamaan porttien aukeamista. Luulin selviävämme autolle takaisin puhumalla, mutta ei. Ilman työntekijäranneketta/passia ei kuulemma ollut mitään asiaa parkkialueelle. Takaisin siis infoon kertomaan asiasta ja vaatimaan rannekkeita. Saimme kinuttua neljälle ihmiselle rannekkeet, uusi yritys siis. Tällä kertaa meille kerrottiin, että rannekkeemme olivat aivat normaalit kolmen päivän yleisörannekkeet, ei vieläkään mitään asiaa autolle.

Seuraavaksi etsimme käsiimme jonkun järkkärin, joka yritti soitella ylemmän tason ihmisille onnistumatta kuitenkaan tavoittamaan näitä. Niinpä järkkäri itse lähti saattamaan minut ja Miinan autolle, jonka sitten ajoimme ulos myyjäparkista sisääntuloporttien luo ja kannoimme yhdessä tavarat telttapaikallemme. Muina päivinä asiat onneksi sujuivat ongelmitta, kukaan ei edes tullut sanomaan mitään kahdesta trangiastamme, joilla teimme ruokaa. Telttapaikkamme oli melko huono, melkein porttien vieressä hieman syrjäisessä paikassa. Lauantaina festarikansaa kävi infopisteellämme ihan kiitettävin määrin, perjantaina ja sunnuntaina ei niinkään. Alkusäädöstä huolimatta hyvä reissu, jutun taso pysyi riman alapuolella koko tapahtuman ajan ja hauskaa oli. Sain jo tarjouksen hoitaa myös Ilosaarirock, koska olen kuulemma niin hyvä festarivastaava, mutta osasin kerrankin sanoa ei.

Saunan jälkeen Miina jäi meille viettämään aikaa pariksi päiväksi. Kiersimme kirppareita ja kauppoja, katsoimme leffan (Spun), vierailimme hetken mielijohteesta Ideaparkissa sekä Marian ja Ismon luona. Toivottavasti Miina viihtyi ja tulee uudelleenkin vierailemaan luonamme. Meidän oli tarkoitus järjestää tuparit tulevana viikonloppuna, mutta sossu ei vieläkään ole suonut meille elantoa, joten juhliminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen juhannuksen jälkeiseen aikaan.

Tämänkertainen elämän pieni ilo on musta kakkuvuoka jonka ostin eilen. Aion leipoa ensi kertaa elämässäni ihan itse kuivakakun. Onnistun todennäköisesti räjäyttämään itseni/keittiön tai aiheuttamaan vähintään palohälytyksen, mutta aina kannattaa yrittää.

Advertisement

One Comment

    • kati
    • Posted 23 kesäkuun, 2008 at 10:20 am
    • Permalink

    voi ei.. oli teilläkin ongelmia sauna open airissa. meille kävi samaa siellä provinssissa, vaan vähän eri tavalla. ei järkkärit tiennyt mitään mistään ja ajetiin kolme kerta aluetta ympäri ennen kun saimme tietoa, mihin pitäisi ajaa auto. lisäksi perjantaina pääsimme vielä huoltoalueille, lauantaina ja sunnuntaina ei, koska säännöt muutetiin, vaikka meidän passissa luki, että meillä on oikeus siihen. noh, ne on ne festarit. ^^ täytyy vaan pysyä rauhallisena ja ottaa syvä henki ja jatkaa. ^^


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: